Οκτώβριος 2010

Αγαπητέ/Αγαπητή,

Σήμερα έχουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο να σας ανακοινώσουμε: ΤΙΠΟΤΑ.

Και δεν αστειευόμαστε.
Αντίθετα η υγεία μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση χάρη στο ΤΙΠΟΤΑ.
Και να σας εξηγήσουμε γιατί.

Η Κίνηση “Φίλοι του Γυαλιού” λανσάρει μια νέα εκστρατεία και στην Ελλάδα για να διαδώσει τα υγιεινά οφέλη της Γυάλινης Συσκευασίας.

Τι γνωρίζουμε...

- Η ποιότητα του γυαλιού, το οποίο είναι ένα αδρανές υλικό, το καθιστά το μοναδικό υλικό συσκευασίας, στο οποίο δεν υπάρχουν χημικά πρόσθετα ή πλαστικές επιστρώσεις, που να μεσολαβούν μεταξύ των τροφίμων / ποτών και της συσκευασίας.
- Μπορείτε να είστε 100% σίγουροι, ότι το γυαλί δεν είναι τοξικό και ότι δεν περιέχει επιβλαβείς ουσίες, όπως π.χ. Δισφαινόλη Α(BPA), μια χημική ουσία η οποία μιμείται τα οιστρογόνα.
- Η γυάλινη συσκευασία δεν αλληλεπιδρά ποτέ με το προϊόν που περιέχει, ούτε ακόμη κι όταν ζεσταίνεται στο φούρνο μικροκυμάτων. Η γεύση και οι βιταμίνες διατηρούνται.

Τι κάναμε...

Όλα αυτά τα οφέλη αποδεικνύουν ότι το Γυαλί δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να κρύψει. Έτσι μεταφέραμε τη λέξη ΤΙΠΟΤΑ σε ένα άλλο επίπεδο και την εισαγάγαμε ως ένα νέο υγιεινό προϊόν. Το αποτέλεσμα; Ρίξτε μια ματιά στον Ελληνικό ιστότοπο www.nothingisgoodforyou.gr

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς;
Βοηθήστε μας να διαδώσουμε το ΤΙΠΟΤΑ. Στον ιστότοπο αυτόν θα βρείτε διάφορους τρόπους για να εξαπλώσετε το μήνυμα του ΤΙΠΟΤΑ.
Για παράδειγμα μέσω του Facebook ή του Τwitter ή Στείλτε το σ’εναν Φίλο . Γράψτε για το ΤΙΠΟΤΑ σε ένα blog.

Χρησιμοποιήστε το link: www.nothingisgoodforyou.gr όπου μπορείτε, όπως και το πιο κάτω εικαστικό.

Εκτιμούμε τη συνεργασία σας.
Δεν συγκρίνεται ΤΙΠΟΤΑ μ’ έναν καλό Φίλο του Γυαλιού.

Με εκτίμηση,

Οι Φίλοι του Γυαλιού

Join us at: www.nothingisgoodforyou.gr