Javascript is not enabled! Please turn on Javascript to use this site.
www.ThinkGlass.gr

Νέα


Bookmark and Share

25/11/2014 - Οι βιταμίνες δεν καταστρέφονται μόνο όταν είναι σε γυαλί!!

Στην Ιταλία σχετική μελέτη για το φημισμένο τοματοπολτό της, έδειξε ότι διατηρείται καλύτερα όταν είναι σε γυαλί. Μια ακόμη επιβεβαίωση ότι η τελική ποιότητα των τροφίμων είναι και θέμα συσκευασίας που να προστατεύει το περιεχόμενο για να είναι ασφαλές για την υγεία και να διατηρεί τα συστατικά, τις βιταμίνες και την αρχική του γεύση. Ως γνωστό, το γυαλί είναι απολύτως αδρανές (inert) υλικό και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος διαρροής χημικών ουσιών στο περιεχόμενο, όπως συμβαίνει συχνά σε άλλα υλικά συσκευασίας. Επίσης αυτό σημαίνει ότι το άρωμα, η γεύση και οι βιταμίνες που περιέχονται στα τρόφιμα και ποτά δεν καταστρέφονται η επηρεάζονται. Το γυαλί είναι ένα τόσο ασφαλές υλικό για αυτό και τα γυάλινα μπουκάλια, φιάλες , φιαλίδια, κλπ είναι αυτά που εμπιστεύονται περισσότερο οι γιατροί και φαρμακοποιοί εδώ και αιώνες, γιατί είναι ουδέτερα και δεν αλληλεπιδρούν με το πολύτιμο περιεχόμενο, δηλαδή το φάρμακο που θα μας γιατρέψει.