Javascript is not enabled! Please turn on Javascript to use this site.
www.ThinkGlass.gr

Νέα


Bookmark and Share

27/04/2015 - Χάρτης των Γεύσεων της Ευρώπης, με τη βοήθεια των Φίλων του Γυαλιού

Πέντε κορυφαίοι ειδικοί ,- γευσιγνώστες, σομελιέ , καθηγητές, κλπ – συναντήθηκαν το Μάρτιο στις Βρυξέλλες για να προετοιμάσουν το έργο για τη δημιουργία ενός Χάρτη των Γεύσεων στην Ευρώπη, μια πρωτοβουλία των Φίλων του Γυαλιού σε όλες τις χώρες.

Παρά τις διαφορετικές εμπειρίες ανά χώρα, σε ένα πράγμα συμφώνησαν ως πρώτη διαπίστωση : το γυαλί προστατεύει καλύτερα τη γεύση τροφίμων και ποτών, ανεξάρτητα αν πρόκειται για ενα μοναδικό κρασί η ένα αγνό λάδι η κάθε άλλο προιόν που συσκευάζεται σε γυάλινη συσκευασία.

Για την ιστορία, οι συμμετέχοντες όπως φαίνονται και στη φωτογραφία, ησαν : Andreas Larsson, Swedish Wine Sommelier, voted Best Sommelier of the World; Arno Steguweit, Europe’s first Water Sommelier from Germany; Caroline Furstoss, French Wine Sommelier 2014; Professor Giorgio Calabrese, a renowned Italian Nutritionist; Guillermo Cruz, voted Spain’s Best Sommelier in 2014; Jane Peyton, UK Beer Sommelier of the Year 2014-2015; and Christophe Baert, chef and Vice-President of in the Belgian Euro-Toques Association.

Περισσότερα στο: http://www.friendsofglass.com/taste/what-happens-when-7-taste-experts-come-together/