Javascript is not enabled! Please turn on Javascript to use this site.
www.ThinkGlass.gr

Νέα


Bookmark and Share

21/09/2016 - Μόνο η γυάλινη συσκευασία ¨αιχμαλωτίζει¨ και διατηρεί τα μοναδικά αρώματα του κάθε κρασιού

Η ικανότητα της γυάλινης συσκευασίας να ¨αιχμαλωτίζει¨ και να διατηρεί τα μοναδικά αρώματα του κάθε κρασιού, είναι χαρακτηριστική.

Σε έρευνα πριν λίγα χρόνια από το ινστιτούτο ISVV ( Institut des Sciences de la Vigne et Du Vin – Bordeaux Aquitaine) στο Μπορντό της Γαλλίας, βρέθηκε ότι το άρωμα και η χημική σύνθεση ιδιαίτερα του άσπρου κρασιού αλλάζει μέσα σε έξι (6) μήνες αν συσκευαστούν σε πλαστικά μπουκάλια (PET) – απλά ή πολυστρωματικά, αλλά και σε bag – in box . Αντίθετα το κρασί παραμένει αναλλοίωτο στη γυάλινη συσκευασία.

Επιπλέον, η γυάλινη συσκευασία μπορεί να αποτελέσει ισχυρό παράγοντα επιτυχίας των κρασιών στις σημερινές απαιτητικές αγορές. Και η γνώση για τις πιο πρόσφατες τάσεις στο σχεδιασμό καινοτόμων γυάλινων συσκευασιών, συμβάλει στις προσπάθειές για επιτυχία των ελληνικών και διεθνών brands κρασιού.

Ως γνωστό, η ΓΙΟΥΛΑ μέσα από το Pinterest συγκεντρώνει και δείχνει μια μεγάλη γκάμα συσκευασιών προϊόντων από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να βοηθήσει την ανάπτυξη καινοτόμων και μοντέρνων λύσεων μέσα από τη γυάλινη συσκευασία, που αποτελεί και την ξεκάθαρη επιλογή των καταναλωτών.

Δείτε περισσότερα στο http://www.pinterest.com/YioulaGlass/boards/